Добро пожаловать
Вход / Создать Плейлист

RYE BREAD with WALNUT and DRIED FIGS

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавлено by Admin В
32 Просмотры

Описание

Today we are preparing a traditional bread from Val d'Aosta, PAN NE'R.
This bread made with rye flour and wholemeal flour, is enriched with walnuts and dried figs, practically a Spectacular Bread.
For this recipe you need:

Rye flour 350 g
Wholemeal flour 150 g
Honey 1 tsp
Fresh yeast 13 g
Butter 30 g
Dried Figs 12
Walnuts 12
Salt 1 tsp
Water 300 ml

Don't forget to share your experience by leaving a comment

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет. Будьте первым кто оставит комментарий.
RSS