Добро пожаловать
Вход / Создать Плейлист

Mekani kukuruzni hleb -odusevice vas mekocom i ukusom corn bread-кукурузный хлеб-царевичен хляб

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавлено by Admin В
74 Просмотры

Описание

Dobro dosli na kanal brzi recepti i saveti.
Kada pomislimo na kukuruzni hleb ,prva asocijacija nam je pun, težak hleb,guste strukture, jer kukuruzno brašno je prosto takvo.
Recept koji je pred Vama daje nam hleb koji je fin,mekan ,strukture slicne kolaču nego klasičnom hlebu :)
Ovaj hleb je zaista nesto predivno .Toliko je mekan kao da stvarno jedete neki kolač ,a ne hleb ,a osvaja kako ukusom tako i divnom žutom bojom.
Potrebni sastojci su:
- 250 gr mekog pšenicnog brašna
- 150 gr kukuruznog brašna
- kvasac,prašak za pecivo,
- kašičica sećera i soli
- 150 ml. mlakog mleka ,
- 50 ml vode ,
- 50 ml ulja i susam ili ovsene pahuljice za posipanje.
Napomena : Ako volite hleb neutralnog ukusa ,stavite po jednu kašičicu soli i sećera ,a ako volite da dominira slankast ukus ,stavite 1,5 kašičicu soli.
muzika : touch
#hleb # kukuruz
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Welcome to the channel quick recipes and tips.
When we think of corn bread, our first association is full, heavy bread, with a dense structure, because corn flour is just like that.
The recipe in front of you gives us bread that is fine, soft, with a cake-like structure rather than classic bread :)
This bread is really something wonderful. It is so soft as if you are really eating some cake, not bread, and it conquers both the taste and the wonderful yellow color.
The necessary ingredients are:
- 250 g of soft wheat flour
- 150 g of corn flour
- yeast, baking powder,
- a teaspoon of sugar and salt
- 150 ml. lukewarm milk,
- 50 ml of water
- 50 ml of oil and sesame or oatmeal for sprinkling.
Note: If you like bread with a neutral taste, add one teaspoon of salt and sugar, and if you like a salty taste to dominate, add 1.5 teaspoons of salt.
music: youtube touch
#bread #corn
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Добро пожаловать на канал быстрых рецептов и советов.
Когда мы думаем о кукурузном хлебе, наша первая ассоциация - это плотный, тяжелый хлеб с плотной структурой, потому что кукурузная мука именно такая.
Рецепт, представленный перед вами, дает нам тонкий, мягкий хлеб со структурой торта, а не классический хлеб :)
Этот хлеб - действительно что-то чудесное: он такой мягкий, как будто вы действительно едите торт, а не хлеб, и он покоряет и вкусом, и чудесным желтым цветом.
Необходимые ингредиенты:
- 250 г муки из мягкой пшеницы
- 150 г кукурузной муки
- дрожжи, разрыхлитель,
- чайная ложка сахара и соли
- 150 мл. теплое молоко,
- 50 мл воды
- 50 мл масла и кунжутной или овсяной каши для посыпки.
Примечание: если вам нравится хлеб с нейтральным вкусом, добавьте одну чайную ложку соли и сахара, а если вам нравится преобладать соленый вкус, добавьте 1,5 чайных ложки соли.
музыка: прикосновение
# хлеб # кукуруза
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Добре дошли в канала бързи рецепти и съвети.
Когато мислим за царевичен хляб, първата ни асоциация е пълен, тежък хляб, с плътна структура, защото царевичното брашно е точно такова.
Рецептата пред вас ни дава хляб, който е фин, мек, с подобна на торта структура, а не класически хляб :)
Този хляб е наистина нещо прекрасно. Той е толкова мек, сякаш наистина ядете торта, а не хляб, и завладява както вкуса, така и прекрасния жълт цвят.
Необходимите съставки са:
- 250 г меко пшенично брашно
- 150 г царевично брашно
- мая, бакпулвер,
- чаена лъжичка захар и сол
- 150 мл. хладко мляко,
- 50 мл вода
- 50 мл олио и сусам или овесени ядки за поръсване.
Забележка: Ако обичате хляб с неутрален вкус, добавете една чаена лъжичка сол и захар, а ако искате да доминира соленият вкус, добавете 1,5 чаени лъжички сол.
музика: докосване
# хляб # царевица

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет. Будьте первым кто оставит комментарий.
RSS