Добро пожаловать
Вход / Создать Плейлист

素食可樂餅 用里仁食材做出健康好吃的日式食物|Vegan Japanese Croquette

Популярное

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавлено by Admin В
64 Просмотры

Описание

外脆內軟、植物性奶油略帶甜味,玉米粒多汁。
日本人很喜歡〜孩子們也喜歡,大人也喜歡。
這個純素的味道很好。那些不是素食的人肯定也會喜歡這個食譜!!!
Crisp on the outside, soft on the inside, vegan butter tastes slightly sweet, and juicy corn kernels.
Japanese like it very much~ Children like it, and adults like it, too.
This vegan version tastes great.
Those who are not vegetarian will definitely like this recipe too! ! !
------------------------------------------------------------
里仁有機商店:
https://www.leezen.com.tw/
------------------------------------------------------------
喜歡請訂閱Subscribe:
https://bit.ly/isansubscribe
好市多素食料理Costco Vegan Recipes:
https://bit.ly/isancostco
氣炸鍋素食料理Air Fryer Vegan Recipes:
https://bit.ly/airfryisan
夏日涼品料理Cool and Fresh Vegan Recipes:
https://bit.ly/isancool
蔬食肉系列Plant-Based Meat Recipes:
https://bit.ly/isanveganise
素食甜點Vegan Desserts:
http://bit.ly/isandesserts
純素奶昔系列Vegan Smoothies:
http://bit.ly/isansmoothies
---------------------------------------------------------------------------
FB:https://bit.ly/isanfb
Instagram:https://bit.ly/isanig
---------------------------------------------------------------------------
我的音樂,點取連結可獲得免費一個月試聽
My music: Click here and get a free month subscription
http://bit.ly/isanmusic
---------------------------------------------------------------------------

食材:
純素可樂餅(5-6個)
1. 里仁冷凍馬鈴薯400g
2. 里仁三色蔬菜 100g
3. 里仁三機植物碎肉 50g
4. 里仁玉米粒 20g

麵糊:
1. 純素酥漿粉 100g
2. 水 150g
3. 里仁葡萄籽油 1 tbsp

料理方法:
1. 將馬鈴薯煮熟後(也可用電鍋蒸熟),弄碎後、加入椰子油 2 大匙攪拌。
2. 將炒好的三色蔬菜、植物碎肉、玉米粒倒入馬鈴薯泥
3. 加植物性奶油 3 大匙、鹽 1tsp、糖 1/2 tbsp、 黑胡椒1/2 tbsp攪拌均勻。
4. 再來塑形
5. 裹上麵粉
6. 裹上麵糊
7. 裹上麵包削
8. 開始油炸至金黃色
9. 成盤備用

#素食#可樂餅#vegan

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет. Будьте первым кто оставит комментарий.
RSS