НЕВЕРОЯТНО НЕЖНЫЙ ТОРТ "РАФАЭЛЛО". РАФАЭЛЛО ТОРТЫ. ПРАЗДНИЧНЫЙ ТОРТ. ТОРТ КАЗАКША РЕЦЕПТ.
Описание
#тортрафаэлло #рафаэллоторты #нежныйтортрафаэлло #нежныйбисквит #кокосовыйбисквит #тортскокосом #крем #тортоформление #обтяжкаторта #торттыкаптау #тортидея #рафаэллосначинкой #начинкалырафаэллоторты
ИНГРЕДИЕНТЫ:
БИСКВИТ:
Яйцо отборное - 5 шт
Сахар - 150 гр
Растительное масло -130 гр
Кокосовая стружка - 50 гр
Разрыхлитель - 10 гр
Мука - 180 гр
НАЧИНКА:
Миндаль - 80 гр
Вафельная крошка - 80 гр
Белый шоколад - 100 гр
КРЕМ:
Творожный сыр - 300 гр
Сахарная пудра - 100 гр
Сливки 33-35% - 450 гр
Сгущенка - 200 гр
__________________________________________
ҚҰРАМЫ:
БИСКВИТ:
Жұмыртқа (үлкен, таңдаулы) - 5 шт
Шекер - 150 гр
Сұйық май - 130 гр
Кокос жаңқасы - 50 гр
Қопсытқыш - 10 гр
Ұн - 180 гр
САЛМАСЫ:
Миндаль - 80 гр
Вафельді ұнтақ - 80 гр
Ақ шоколад - 100 гр
КРЕМ:
Сүзбелі ірімшік - 300 гр
Қант ұнтағы - 100 гр
Кілегей 33-35% - 450 гр
Сгущенка - 200 гр