Добро пожаловать
Вход / Создать Плейлист

МАЛО КТО ЗНАЕТ ЭТОТ СЕКРЕТ! ЭТО МОЙ ЛЮБИМЫЙ РЕЦЕПТ!ТЕСТО КАК ПУХ!!!Готовим С Страна Кулинарии.

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавлено by Admin В
111 Просмотры

Описание

МАЛО КТО ЗНАЕТ ЭТОТ СЕКРЕТ! ЭТО МОЙ ЛЮБИМЫЙ РЕЦЕПТ!ТЕСТО КАК ПУХ!!!Готовим С страна кулинаоии.


Yogurt Bread
9 pieces - Square pan 20 x 20 cm
Bread flour(All purpose flour) 300g
Sugar 25g
Salt 4g
Instant dry yeast 4g
Plain yogurt 80g
Lukewarm water 120-130g
Unsalted butter
=


1. Put all dry ingredients (flour, sugar, salt, instant dry yeast) in a clean bowl and lightly mix with a whisk. Add the prepared plain yogurt and mix. Then, add lukewarm water in 3 portions. Make a moist dough that neither dry nor too sticky at this point. Add in softened unsalted butter and transfer it to the workbench.
2. Begin kneading the dough, pushing it down and then outward, only using the heels of your hands. Fold the dough in half toward you and press down. If it is getting sticky, add a little more flour. (less then 1 Tbsp). Continue to knead, folding and turning the dough, until it is smooth and supple. This can take as little as 10-15 minutes. Stretch a piece of dough into a thin sheet between your fingers. If the gluten is well-developed, the dough will stretch into a paper thin film without breaking. Put the dough in a clean bowl and cover with a wet cotton cloth. Let dough proof until it doubled in size in a warm place.
(Depending on the temperature, the dough will proof in 1 hour, but it can take up to 1,5 hours.)
3. Transfer the dough to the workbench. Press the dough to remove gas and divide it into 9 pieces. Shape the each dough into a smooth ball of dough. Cover the top and wait for 15 minutes.
4. Press out the gas from the dough and shape it into a smooth ball of dough again. Put the dough into

МАЛО КТО ЗНАЕТ ЭТОТ СЕКРЕТ! ЭТО МОЙ ЛЮБИМЫЙ РЕЦЕПТ! ТЕСТО КАК ПУХ !!! Готовим С Стна Кулинарии.



Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет. Будьте первым кто оставит комментарий.
RSS